Afiliere

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente:

1. Cine poate deveni afiliat?
Toti cei care detin un blog/site pe care se scriu frecvent articole despre zona fashion. Blogurile acceptate trebuie sa aibe minim 6 luni vechime SAU minim 50 urmaritori. In caz contrar, articolele nu se platesc insa se recompenseaza eventualele vanzari viitoare pe care acestea le genereaza.

2. Cum creez cont
Pe oricare pagina va aflati, veti vedea fereastra de conectare in partea stanga. Apasati butonul de INREGISTRARE.
Adaugati o adresa de mail functionala si o parola. Contul va fi activ dupa ce confirmati mesajul venit prin email.

3. Cum adaug site-ul meu (sau blogul) in pagina mea de administrare?
Accesati zona http://2connect.ro/siteuri.htm si apasati pe butonul ADAUGA. Se va deschide o fereastra tip pop-up unde puteti introduce link-ul site-ului/blogului si o descriere/titlu. (De exemplu: "Blog despre fashion").

4. Cate bloguri am voie sa inregistrez pe 2connect.ro?
Puteti adauga intr-un cont pana la maxim 5 bloguri sau site-uri. Fiecare are un alt cod de identificare.

5. Cum voi castiga bani?
Sunt 3 modalitati prin care veti fi recompensat(a).
-Prima modalitate este sa recomandati site-ul www.2connect.ro.
-A doua modalitate este de a fi platit pentru activitatea de scriere a unui articol. Pentru fiecare articol scris primiti o suma de bani diferita de la un site la altul.
-A treia modalitate, este sa primiti comision pentru fiecare vanzare pe care articolul pe care il scrieti, genereaza vanzari. Pentru a verifica sumele pe care le puteti obtine, va rugam accesati zona de comisioane: http://2connect.ro/pagina-comisioaneval.htm

6. Vreau sa spun unei prietene despre www.2connect.ro si sa castig bani. Cum fac?
In primul rand, trebuie sa aveti un cont activ pe site. Apoi intrati in sectiunea NOTIFICARI unde veti gasi articolul PROMOVEAZA 2CONNECT. Dati click pe acel link si va aparea o fereastra pop-up. In interior, aveti link-ul propriu de promovare pe care va rugam sa-l folositi cand rugati pe cineva sa se inregistreze. Persoana recomandata, trebuie neaparat sa se inregistreze folosind acest link. Daca o face, veti primi o recompensa de 5 RON.

7. Despre ce trebuie sa scriu?
In pagina de PRODUSE veti gasi SITE-urile care isi doresc promovare si produsele pe care si le doresc a fi promovate. Dumneavoastra trebuie sa alegeti produse doar din aceste categorii si nu direct de pe site-urile partenerilor nostri.

8. Cum trebuie sa arate un articol ca sa fiu recompensata?
Un articol trebuie sa contina minim 250 caractere si 2 link-uri unice.
Cu alte cuvinte, daca aveti 2 produse in articol este foarte bine.

(Versiune veche: In primul rand articolul trebuie sa contina minim 250 caractere. Foarte important, articolul trebuie sa contina 1, maxim 2 link-uri de produs si una, maxim 2 fotografii cu link catre site-ul pe care ati ales sa-l promovati. In momentul cand verificam aceste articole, daca nu se respecta aceste cerinte, articolul nu va fi platit.)

9. Am ales produsul si am scris un articol despre el. Ce trebuie sa mai fac?
Odata scris articolul, trebuie sa inserati in acesta elemente de identificare, link-uri si poze ale produselor despre care ati scris.
Apasati pe poza produsului si se va deschide o noua fereastra. In partea de jos aveti un filtru unde apare site-ul dumneavoastra. Alegeti-l si veti vedea ca s-au generat codurile urmatoare
- link produs
- link imagine
- cod html
Articolul dumneavoastra trebuie sa contina link-ul de produs. Inserati-l in articolul dumneavoastra si publicati-l.

10. De unde stiu ca e bine ce am facut?
Intrati in sectiunea ARTICOLE si adaugati link-ul articolului scris de dumneavoastra. Daca acesta contine corect link-ul asa cum v-am descris la punctul 6, soft-ul il va valida pe loc. Daca nu-l valideaza, va trebui sa-l refaceti pentru ca alfel acesta nu se plateste.

11. Cum aflu cati bani am castigat?
Intrati in sectiunea COMISIOANE si acolo aveti toata statistica contului dumneavoastra. Atat pentru articolele scrise cat si pentru produsele cumparate de cititorii dumneavoastra.

12. Cum intru in posesia banilor?
Platile se fac lunar,  pentru sume minime de 100 ron. In cazul in care intr-o luna ati cumulat mai putin de 100 ron, plata se amana pana se depaseste pragul de 100 ron. Pentru a se efectua plata, va trebui sa va completati corect datele bancare in PROFILUL dumneavoastra.